ME LOVE YOU

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 21 October 2012

Lama gila rasa tak hupdate belog ni..rindu..wuuu..hahha*tak bole blah*..Alhamdulillah,akhirnya abis jugak sem 1 dekat uia nu..Tiba2 rasa macam masa berjalan cepat gila..Rasa macam baru kelmarin aku dok riuh2 nak masuk uia,dok kalut beli barang*semangat nak masuk U la katakan*.Rasa macam baru kelmarin aku qeyau waktu mula2 masuk uia nu lepas mak aku tinggal aku sowang2 kat sana..macam budak2..manja gila gua..bhaahhaa..Tapi sekarang?dah abis dah pon sem 1 n aku pon baru ja abis final exam 18 ari bulan ri 2 dan aku dengan kawan2 sekolah pakat balik pagi 19 tue..Semangat gila gua nak balik..Rindu rumah+family+my kesayangan la..hihi

Petang kelmarin jumpa my hubby sebab dia dah nak balik ilp petang 2 jugak..memang rushing gila la kan..Bole jumpa sekejap ja..waaa..Dah la gua rindu lama tak jumpa las2 bole jumpa sejam ja..Takpa2..at least bole jumpa jugak daripada x bole jumpa langsung kan*bersyukur la sikit aboyyy oiiii*..Dalam pukul 12 lebih tue my hubby bertolak mai dekat aku then dalam pukoi 1 something dia sampai la..Sampai2 tue teruih g makan nasik kandaq..Yeayyyy..dah memang dah janji nak bawak aku g makan nasik kandaq kan.so haruslah membawa nya aku ke sana*ayat tak bole blah..maaf*

Lepas g makan tue,terus my hubby aku hantaq aq balik rumah sebab ayah dia nak guna kereta n abah aku pon nak guna moto..takut nanti xada orang anak mai ambik aku..Tue yang terpaksa balik awai..Lagipon waktu tue dah pukol 2 lebih n my hubby pon dah nak balik jitra pukol 5 jap g..huhu..tapi kan sebelum balik kan aku dapattt ..tadaaa....hehe


yang ucapan tue mak mertua aku yg tulis..harap maklum..haha
hehhe..hadiah besday aku..memandangkan waktu besday aku ri 2 kami tak bole jumpa sebab hubby aku dah balik kedah,so dia pon bagi la waktu aku balik marin..hoho..Thanks sayang..curious gila nak taw benda apa dalam kotak tue..besaw bebenor..hekhek..Lepas hubby aku hantaq balik,aku teruih buka hadiah tue depan mak aku..Cuba teka benda apa...

cantik kan?i love you baby

Wehhh,cantik sangat..Sumpah terharu!Aku ingat lagi malam bila ntah aku punya la merajuk2 bila dia habaq kata nak kuaq beli barang dengan kwan dia.Then bila aku tanya dia tak maw habaq..eiii.geram..hehe..tak sangka pulak my hubby kuaq beli benda ni untuk aku..Thanks sangat2 taw sayang..
Love u forever n ever..

Terima Kasih kerana membaca...^-^

No comments:

Post a Comment